Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Vali oma riik Eesti Eesti
Tasuta tarne kõikidele üle 45 €
Tarneaeg 3 kuni 5 tööpäeva
Turvaline makse 3D Secure'iga

CS 12460 velvet hambahari

Armasta oma igemeid

Muuda hambapesu igapäevaseks nauditavaks rutiiniks kõige pehmema hambaharja abil. Näita oma igemetele, et Sa armastad neid. Ja Sinu igemed vastavad samaga.  

12 460 ülipeent harjast tagavad õrnuse ja tõhususe

Iga Curen® harjas on 0,08 mm läbimõõduga – sama peenike nagu juuksekarv

Muuda hambapesu imeliseks rituaaliks – mõnus, värskendav, nauditav

Kaheksanurkne käepide tagab alati korrektse 45-kraadise puhastusnurga

Meie meistriteos

See hambahari on nii pehme, et tundub hammaste vastas justkui imepehme samet... ja pärast harjamist on hambad siidiselt siledad. Eemaldab tõhusalt hambakatu.

Meeldiv nauding

See hambahari on nii pehme, et tundub hammaste vastas justkui imepehme samet... ja pärast harjamist on hambad siidiselt siledad. Eemaldab tõhusalt hambakatu.

Meeldiv nauding

Hambapesu ei ole enam üks tüütu kohustus. CS 12460 velvet sametpehme hambahari muudab hambapesu imeliseks ja nauditavaks rutiiniks.

Nii õrn. Nii tõhus.

Soovitatud hambaarstide ja süühügienistide poolt mõjuvatel põhjustel: suur hulk õrnu harjaseid eemaldab katu ilma emaili kahjustamata ja võimaldab harjata hambaid ilma igemetele haiget tegemata.

Kerge nurga all olev kompaktne harjapea

Optimaalseks puhastamiseks... ulatudes kohtadesse, millele Sa varem ligi ei pääsenud. Puhastab hõlpsalt isegi tagumiste purihammaste tagaküljed.

Õrn hoolitsus

CS 12460 võitleb hambakatuga ilma hambaid ja igemeid kahjustamata. Suur hulk õrnu harjaseid eemaldab katu põhjalikumalt kui jäigad harjased ja ei kahjusta seejuures hambaid ega igemeid!

Miks see nii eriline on?

Kui oled proovinud, siis tead. Kui teed CS 12460 harjaga oma hammastel õrnu ringjaid harjamisliigutusi, saavad Sinu hambad säravpuhtaks. Sa pead seda ise proovima!

Milline on õige harjamisnurk?

Parim viis hammaste puhastamiseks on hoida harja 45-kraadi all – aseta hari suhu nii, et pooled harjased oleksid igemetel ning pooled hammastel. CS 12460 kaheksanurkne käepide tagab alati 45-kraadise puhastusnurga.

Kõige õrnem. Kõige tõhusam.

Curaprox CS 12460 on nii pehme, et tundub hammaste vastas justkui imepehme samet... ja pärast harjamist on hambad siidiselt siledad. Välja töötatud ja valmistatud Šveitsis.

Curaproxi pehmus

Paljud inimesed harjavad oma hambaid liigse survega ning liiga kõvade harjastega, mis võib põhjustada kahjustusi, näiteks igemete taandumist. Meie ülipeened Curen® harjased muudavad kõike. Need väldivad vigastusi ning tagavad ülimalt õrna puhastusjõu.

Avasta oma uus rituaal

Võta aeg maha ja hoolitse oma suutervise eest. Leia enda jaoks aega, kaks korda päevas... ja harja hammas hamba haaval väikeste õrnade ringjate liigutustega – ilma erilist survet avaldamata. Pese hambaid iga päev täpselt samas järjekorras: alumiste hammaste välisküljed, alumiste hammaste siseküljed, ülemiste hammaste välisküljed, ülemiste hammaste siseküljed. Keskendu endale ja oma kaunile naeratusele.

Avasta oma kaunis naeratus

12 460 erilist Curen® harjast garanteerivad kõige sujuvaima Curaproxi harjamiskogemuse. Tugevate, ilusate ja tervete hammaste ning igemete jaoks... ilma hambaemaili ja igemeid kahjustamata. Avasta oma kaunis naeratus!  

Hambaemail on tugevam kui teras

Kuid happed ja kõvad hambaharjad võivad seda tugevasti kulutada. Õrnad harjased eemaldavad hambakatu ilma emaili kahjustamata ning ilma igemetele haiget tegemata.

Nii palju harjaseid

12 460 harjast on ülimalt palju. Isegi meie jaoks.

Kõik 12 460 harjast on 0,08 mm läbimõõduga ehk sama peened nagu meie juuksed. Need moodustavad enneolematult tiheda puhastuspinna ning mähivad end õrnalt hamba ja sulcuse ümber. Koge ülimalt õrna ja tõhusat hambapesu.

Kuidas peaksin oma hambaid harjama?

Iga suu on erinev. Ja igal pool leidub harjamise kohta nii palju informatsiooni. Kuid on olemas üks meetod, millega ei saa kunagi alt minna. See on meetod, mis sobib kõigile.

Alusta 45-kraadise nurga alt – aseta hari nii, et pool harjast oleks hambal ning teine pool igemel

Puhasta õrnalt… ilma liigse surveta

Liigu väikeste õrnade ringjate liigutustega – lase hambaharjal end juhtida

TUNDLIKUD HAMBAD:

PÕHJALIK ÜLEVAADE

Loe lähemalt Osta